viernes, 15 de febrero de 2019

titol de la pel·lícula del medico




Títol: “El médico”
Direcció: Philipp Stölzl
Producció: Wolf Bauer i Nico Hofmann
Guió: Philipp Stölzl, Simon Block, Christoph Müller, Jan Berger i Noah Gordon (novel·la).
Musica: Ingo Ludwig Frenzel
Fotografía: Hagen Bogdanski
Muntatge: Sven Bundelmann
País: Alemanya
Any: 2013
Gener: Aventures
Duració: 150 minuts, 180 minuts (versió extingida) i 119 minuts
Director de la pel·lícula “el médico”
Philipp Stölzl (nascut el 1967 a Munic) és un director de cinema alemany, director d'òpera i guionista. Va començar a dirigir vídeos musicals a mitjan dècada de 1990 i va dirigir el seu primer llargmetratge l'any 2002.
 
Sinopsis
La pel·lícula en general m’ha agradat bastant i també m’ha agradat com el protagonista s’espavilava amb el seu amic barber.
Després la pel·lícula es entretinguda, quan el protagonista sent que les persones moriran i ell ho sap perquè sent una sensació diferent a l’habitual.
I llavors ell vol aprendre d’un home molt savi, que viu a un lloc molt llunya d’on ell esta. Empren un llarg viatge des d’on ès ell fins d’on és el home, i quan esta al viatge coneix a una dona que li agrada.
Tema principal del film
El tema principal del film sobre la meva opinió, ès que mort la mare del protagonista del síndrome del costat i quan ell és gran, el seu rei o el que mana més també pateix el mateix síndrome i el cura obrin-lo i traient-li el tumor.
Se’n va del lloc on viu i va estudiar amb el home més llest del mon en aquella època.
Personatges de la pel·lícula

El protagonista és el personatge principal i narra la pel·lícula , el barber el home que és queda amb el nen i l’ensenya com curar a la gent , el home savi és el que l’ensenya a curar les malalties i consells bàsics per la vida, la dona que li agrada és la dona que viatja amb ell quan se’n va a veure al home savi. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario